De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

(452) J.J. Cale – Grasshopper

Grasshopper is voor mij een klassiek album. Die andere twee albums die ik heb, Troubadour en Naturally, zijn echter gewoon goed. Niets mis mee. J.J. Cale is voor mij een muzikant die beslist niet onderdeed voor bijvoorbeeld Clapton. Op die andere twee albums staan dan dus ook Cocaine en After Midnight, bekend geworden door Clapton maar geschreven dus door Cale. Alleen al om die twee nummers is er is een hoop te bieden op die twee albums. Zoals ook Call Me The Breeze, Magnolia, Crazy Mama en Call The Doctor op Naturally, en Travelin’ Light, Cherry en Super Blue op Troubadour. Maar Grasshopper heeft voor mijn gevoel een echt eigen en uniek geluid. City Girls, Devil In Disguise en Does Your Mama Like To Reggae. Heerlijke muziek om bij weg te dromen.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.