Mike Polizze – Long Lost Solace Find (2020)

Ik had nog nooit van Mike Polizze gehoord. Long Lost Solace Find van Polizze (bandlid van Birds of Maya) heeft zeker een paar goede nummers, maar is verder niet echt bijzonder. Het is indie folk dat nogal voortkabbeld. Wat op zich niet als een diskwalificatie bedoeld is. Als je in de juiste stemming bent pakt deze muziek je beslist. Het hierboven vertoonde Cheewawa is een van vijf nummers waarop Kurt Vile is te horen. Maar het mooiste nummer is het instrumentale D’Modal, dat zomaar van Tom Paxton, Martin Carthy of van Nick Drake zou kunnen zijn. Het doet zeer traditioneel aan. De rest van het album heeft meer overeenkomsten met de muziek van Willy Mason en Sun Kil Moon. En van Kurt Vile natuurlijk. Het is zeer zeker niet het beste album dat ik dit jaar heb gehoord, maar het heeft wel zeker zijn momenten.

This entry was posted in Nieuw Gekocht. Bookmark the permalink.