De uitklaphoes van de LP #25

Heavy Horses van Jethro Tull

Heavy Horses is het elfde album van Jethro Tull. Uitgebracht in 1978. Het wordt thematisch gezien als opvolger van Songs From The Wood, dat een jaar eerder verscheen. Heavy Horses is dan wel niet mijn favoriete Tull album (dat is Aqualung), maar is zeer zeker een van die albums die daar dan wel vlak achter komt. Goede nummers zijn …And The Mouse Police Never Sleeps, Acres Wild, No Lullaby, Moths, Rover en bijvoorbeeld Weathercock. De gitarist van Jethro Tull, Martin Barre, is absoluut een van mijn favoriete gitaristen. Net als dat Ian Anderson een van mijn favoriete zangers en tekstschrijvers is. Jethro Tull hoort voor mij in het rijtje thuis met grote bands als Genesis, Yes, Pink Floyd en Camel. Uitgebracht door Chrysalis (ALBUM TOP 1760 – o.a. Robin Trower, Rory Gallagher, Huey Lewis & The News, The Persuit of Happiness en Blondie).

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.