Sylosis – Cycle Of Suffering (2020)

Het is alweer vijf jaar leden dat het laatste album van Sylosis uitkwam. Maar het lange wachten lijkt voor de liefhebbers niet voor niets te zijn geweest. Cycle Of Suffering heeft best wel goede kritieken gehad. Dit album klinkt fris, energiek en vooral afwisselend. Met een combinatie van trash, melodic death, progressive metal en metalcore, maakt deze band gewoon hele goede muziek. Uitgebracht door Nuclear Blast (ALBUM TOP 1760 – Kreator, Meshuggah, Korpiklaani). De twaalf nummers op dit vijftig minuten durende album is een voorbeeld van hoe levendig het genre anno 2020 nog steeds is. Maar je moet er natuurlijk wel van houden. Sylosis is voor mij in ieder geval een openbaring. Al in februari van dit jaar verschenen.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.