Top 10 Brothers and Sisters

Supersister en Sister Rosetta Tharpe zijn de enige sisters in een lijstje met verder allemaal brothers, die verder natuurlijk niet allemaal ook echt familie zijn, maar alleen maar zo heten. Behalve dan The Everly Brothers, The Isley Brothers, The Allman Brothers Band, The Clancy Brothers and Tommy Makem en The Vaughan Brothers, die wel uit echte broers bestaan. Een andere groep in deze top tien is The Walker Brothers. Die heten wel Walker (Gary Walker, John Walker en Scott Walker) maar zijn dus geen broers. Het album van The Allman Brothers Band heet ook daadwerkelijk Brothers And Sisters. En The Brothers and Sisters die ook zo heten, staan er niet in. In de toekomst heb ik ook nog een lijstje met alleen maar brothers, die er weer heel anders uitziet. Een lijstje met alleen maar tien sisters heb ik helaas niet kunnen maken, daar heb ik er maar zeven van, namelijk Sister Rosetta Tharpe, Supersister, The Brothers and Sisters, The Sisters of Mercy, Scissor Sisters, Twisted Sister en MSFB (Mother Sister Father Brother). Een aantal brothers hebben deze top tien niet gehaald, zoals The Blues Brothers, The Doobie Brothers, The Brecker Brothers, The Gibson Brothers, The Louvin Brothers en The Chemical Brothers. Een aantal van deze brothers zijn ook weer echte brothers. En dan heb ik het nog niet eens gehad over children, fathers, sons en mothers. Maar dat een volgende keer. Kunt u het nog volgen?

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.