Top 10 Bands en Artiesten met een Amerikaanse Staat in de naam

In mijn 1760 lijst staan niet zo heel veel bands en artiesten met verschillende Amerikaanse staten in de naam. Eigenlijk zijn het er maar zeven. Maar ik heb wel een lijstje van tien. En daarin staan er uiteindelijk maar zes. Mississippi komt er drie keer in voor (Mississippi Fred McDowell, Mississippi John Hurt en het Nederlandse Mister and Mississippi), Washington (Dinah Washington en Kamasi Washington) zelfs twee keer. Verder is er nog Kansas (Kansas), New York (New York Dolls), Kentucky (The Kentucky Colonels) en Alabama (Alabama Shakes). Een band die helemaal geen staat in de naam heeft (ondanks dat er ook een album van Texas op plek 1583 in mijn 1760 lijst staat), en dat ik niet na kon laten om die er toch in te zetten, is de band The Presidents of the United States of America. In deze top tien staat deze band op op plek zeven. Vergeef me.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.