Denver Pop Festival 1969

Vandaag een begin gemaakt over concerten en festivals, waaraan ik dus ook aandacht wil geven. Want wat is muziek zonder dat er concerten worden gegeven en dat er festivals worden georganiseerd. R.I.P 2020. Net als alle optredens van bands en artiesten op locaties, zoals in clubs, bij TV programma’s, in concertzalen en in stadions, heb ik alle info hiervan van setlist.fm. Misschien wel een wat eenzijdige bron, maar wel een zeer uitgebreide en de meest betrouwbare ik zelf heb kunnen vinden. Om zo consequent mogelijk al die informatie te gebruiken heb ik dus alleen maar van die site gegevens verzameld. Het eerste festival waar ik het over wil hebben is het Denver Pop Festival in 1969. Dit festival werd een paar maanden voor Woodstock georganiseerd en duurde drie dagen. Op dat festival vond het laatste optreden van The Jimi Hendrix Experience plaats. Frank Zappa speelde daar, Creedence Clearwater Revival en ook Tim Buckley. Ik heb er eigenlijk net geen top tien van kunnen maken.

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Denver Pop Festival 1969

 1. Hey there! This is kind of off topic but I need some help
  from an established blog. Is it tough to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things
  out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions?

  Thank you
  Oostenrijk Shirt

  • Garper says:

   Hi there
   No not difficult at all in my opinion. First find a web host. Maybe he will set you up in wordpress. Then find a theme in wp, and it will work out very easy. I am not a internet nerd also. I try to make my weppage better every day. Sometimes it doesnt work and sometimes it will.
   greetings Paul

Comments are closed.