Die Antwoord – Ten$ion (2012)

Als ik er niet echt duidelijk over ben geweest, dan wil ik nog een keer benadrukken dat rap, om het mild uit te drukken, niet echt mijn genre is. Misschien dat ik daarom dan ook niet echt verstand heb van dit genre. Het is daarom ook niet de reden dat ik dit album dan ook echt beter vind dan bijvoorbeeld It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back, The Low End Theory of Paul’s Boutique: ik vind het eigenlijk vooral anders. Apart. Freaky. Misschien een quilty pleasure? En om heel eerlijk te zijn ben ik in dit geval dus eigenlijk meer bezweken voor de vorm dan voor de inhoud. Dit komt dan vooral door de video die er van I Fink You Freaky is gemaakt. Daarom breng ik ze misschien dan ook meer met The Prodigy in verband door de video van Firestarter, dan met al die andere rappers die over auto’s, gouden horloges en vrouwen al rappende hun verwrongen ziel bloot geven.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.