De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

(1682) Venice – Born And Raised

Ik heb al eens eerder een stukje geschreven over deze band, die inderdaad ook echt uit Venice (Californie) komen. De keuze van Born And Raised komt alleen maar doordat hier allemaal eigen nummers op staan, dus dat is dan ook onmiddelijk voor me de doorslaggevende reden. Op die andere albums, Spin Art en 2 Meter Sessies staan namelijk een paar covers, en 2 Meter Sessies is een een live album. Wel staan er nummers op zoals Guinnevere van David Crosby, Landslide van Stevie Nicks en For a Dancer van Jackson Browne. Venice was een band die vooral in Nederland populair was (misschien wel door Jan Douwe Kroeske, die met zijn 2 Meter Sessies vooral vroeger een goedbekeken muziekprogramma maakte), maar verder kan Venice me eigenlijk niet zo veel meer boeien. Dus daar kan ik verder kort over zijn.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.