Top 10 Namen van Formaties, Samenwerkingen, Bands en Artiesten waarin het woord Orkest voor komt (maar dat niet perce ook zijn)

In dit lijstje zijn allemaal orkesten terug te vinden. Maar dit wil niet zeggen dat het ook allemaal orkesten zijn. In een aantal gevallen heten ze alleen maar een orkest. Zoals ELO en Unknown Mortal Orchestra. Verder staat Count Basie er drie keer in Hij is een voorbeeld van iemand (heb ik er nog een paar van) die in drie verschillende samenstellingen onder een andere officiele artiestennaam in mijn 1760 lijst voorkomt: een keer met zijn eigen orkest, een keer met Frank Sinatra (staat ook twee keer in mijn lijst) en een keer met Sammy Davis Jr. Buiten de boot gevallen zijn The Brian Setzer Orchestra, OMD en Trans-Siberian Orchestra.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.