Snowgoose – The Making Of You (2020)

De muziek op dit album van Snowgoose, The Making Of You, doet soms sterk denken aan Fairport Convention, Pentangle, Renaissance en The Albion Band. Deze Schotten spelen dus folk rock/indie rock. Hun debuut album kwam al uit in 2012. En dit is de opvolger. De stem van zangeres Anna Sheard klinkt op een aantal nummers, en vooral op het laatste Gave Up Without A Sound soms als Sandy Denny, en als bijvoorbeeld Annie Haslam van Renaissance. Maar de vergelijking gaat niet helemaal op. De muziek doet soms ook een beetje Braziliaans aan (Astrud Gilberto) en lijkt soms ook een beetje weg te zijn gelopen uit de folk scene van Laurel Canyon. Uitgebracht door Glass Modern/Cargo Records. Mooie muziek wordt in 2020 blijkbaar nog steeds gemaakt.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.