De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

(819) Los Lobos – Kiko

Ik persoonlijk vind Kiko het meest toegankelijke album dat Los Lobos gemaakt heeft, met een volstrekt eigen geluid. Met nummers als Kiko and the Lavender Moon, Wake Up Dolores, Reva’s House en Two Janes. Een ander album wat mij betreft dat daar een beetje bij in de buurt komt is The Neighborhood (met gastoptredens van Lenny Waronker, Levon Helm, John Hiatt en Jim Keltner) waar Emely bijvoorbeeld op staat. Mijn minst favoriete album is Colossal Head, waarop ze voor m’n gevoel weer een beetje terugkeren naar hun roots, naar hun debuut Just Another Band From East L.A., maar dan lang niet zo overtuigend en een beetje halfslachtig. Hoewel ik dat eerste album (Another Band) ook wel op prijs stel, is die niet te vergelijken met de rest van mijn kleine Los Lobos verzameling. Misschien is juist dat wel hun beste album. Maar daar kan ik toch niet voor kiezen. Misschien omdat het afwijkt van de rest.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

2 Responses to De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

  1. Garper says:

    Bedankt voor het compliment.

  2. Ik hou van de manier waarop je het uitlegt. Je hebt het goed gedaan!. Thank you for sharing your thoughts and knowledge Social Media Marketing. This is really helpful and informative, as this gave me more insight to create more ideas and solutions for my plan. I would love to see more updates from you.

Comments are closed.