Watkins Family Hour – Brother Sister (2020)

Dit is inderdaad een familie album. Een uurtje met de Watkins. WFH bestaat uit broer en zus Sean (gitaar en op een nummer orgel) en Sara Watkins (zang, viool) en worden begeleid door zes andere muzikanten. De Watkins komen uit de bluegrass band Nickel Creek (hebben vanaf 1993 zes albums op hun naam staan). Dit is hun tweede album als de Watkins Family Hour (met twee covers), als een soort project dat is ontstaan na jarenlange maandelijkse optredens in een nachtclub in Los Angeles met vele gastoptredens van bekende muzikanten als Ry Cooder, Jackson Browne en Jim James. Mooie contemporary bluegrass. Met ook nog een mooie uitvoering van Warren Zevon’s Accidentally Like a Martyr. Wat wil een mens nog meer! Zie hier hun website.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.