De Uitklaphoes van de LP #6

“But Seriously, Folks…” van Joe Walsh

Ik heb dit album niet in mijn 1760 lijst staan, maar heb gekozen voor The Smoker You Drink, the Player You Get (Rocky Mountain Way), eigenlijk een Barnstorm album, de band waar hij in zat voordat hij lid werd van de Eagles. But Seriously, Folks…” kon ik nergens op CD vinden, dus vandaar. Dit album bevat Life’s Been Good, en vind ik eigenlijk beter dan Rocky Mountain Way. Als je het album openklapt is de voor- en achterkant een foto. Verantwoordelijk daarvoor is fotograaf Jimmy Wachtel, die onder andere ook verantwoordelijk was voor bijvoorbeeld de hoes van Good As I Been To You van Bob Dylan. Jimmy Wachtel is ook de broer van gitarist Wally Wachtel (o.a. Warren Zevon, Linda Ronstadt, Stevie Nicks). Uitgebracht door Asylum.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.