De keuze van een bepaald Album van een bepaalde Band of Artiest #5

(881) Counting Crows – August And Everything After

Van de Crows heb ik vier albums. Het Live Album Across The Wire valt automatisch af. This Desert Life vind ik het zwakste album. De keuze tussen Hard Candy en August And Everything After is moeilijker. Uiteindelijk komt dat denk ik omdat Hard Candy Big Yellow Taxi van Joni Mitchell bevat, maar dat is al een mooi nummer zonder de Crows. Maar August And Everything bevat Mr. Jones en vooral Anna Begins, een van de mooiste liedjes die er ooit zijn gemaakt. Ook Time and Time Again is alleen al beter dan al die nummers op die andere twee albums. Holiday in Spain op Hard Candy heb ik zo vaak op de radio gehoord, dat nummer kan ik eigenlijk niet meer horen.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.