Amy Macdonald – A Curious Thing (2010)

A Curious Thing is het tweede album van deze Schotse zangeres. Het bevat twaalf nummers waarvan er maar liefst vijf als single zijn uitgebracht Don’t Tell Me That It’s Over, Spark, This Pretty Face, Love Love en Your Time Will Come. Paul Weller (Oasis) doet op een paar nummers mee op piano, gitaar en bas. Het is in ieder geval geen album dat je bijblijft. Voor mijn gevoel staan er teveel strijkers op. Amy Macdonald zelf speelt akoestisch gitaar. Het is dan wel geen wereldschokkend album: de stem van Amy Macdonald is altijd fijn om naar te luisteren.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Amy Macdonald – A Curious Thing (2010)

  1. Garper says:

    Foutje. Ik bedoel in het bovenstaande alleen maar Paul Weller. Ik weet niet waarom ik Oasis heb geschreven. Ik denk dat ik The Jam bedoelde. Excuses.

Comments are closed.