Een tweede fout in een Top 10

Het is altijd mijn intentie om de volgorde van elke top tien, welke dan ook, zo consequent mogelijk toe te passen. Als ik een fout gemaakt heb in mijn eigen gemaakte systeem, zal ik dat eerlijk toegeven. Want als het niet klopt hebben al die top tiens geen enkele zin. Vandaar dat ik het altijd zal willen verbeteren. Ik had al eerder in een bericht aangegeven dat ik een fout gemaakt had met het aantal muzikanten op het album van Jacques Brel (tot mijn schande nog steeds niet hersteld), heb ik nu ook een foutje gemaakt met de top tien van zes nummers op een album. Daar moet Baby Face Willette tussen komen met het album Face To Face. Ik zal er vanavond nu echt werk van maken. Paul

This entry was posted in Fouten en Zaken die niet Kloppen. Bookmark the permalink.

One Response to Een tweede fout in een Top 10

  1. Garper says:

    De twee fouten heb ik nu hersteld.

    Jacques Brel met het album Ces Gens-La is uit de top tien met artiesten zonder begeleiding weggehaald, en daardoor is Robert Lockwood Jr. met Delta Crossroads op plek tien terechtgekomen.

    Baby Face Willette met Face To Face staat nu vierde in de top tien met albums met zes nummers. Joe Henderson met Page One is daar nu uit verdwenen.

    Paul

Comments are closed.