Opgroeien met Radio in de Jaren 70 en 80

Ja, heimwee naar die tijd. Zo zou ik het willen omschrijven. Naar een tijd dat ik opgroeide met muziek, Hilversum 3 was in die jaren een hele belangrijke zender voor me. Ik denk dat ik een jaar of twaalf was dat ik me echt voor muziek begon te interesseren. In 1975 kocht ik A Night At The Opera. Hoorde het op de radio. Heb volgens mij een keer een special over Rush gehoord (volgens mij, ik weet het niet zeker, of bij Theo Stokkink of bij Hubert van Hoof), kocht dus Hemispheres. De zaterdag kan ik mee nog goed herinneren met Los Vast en de Dik Voormekaar Show. Op andere dagen van verschillende omroepen Eldoradio, De Avondspits, Superclean Dreammachine, Countdown natuurlijk. Stampei met Hanneke Kappen. Vara’s Vuurwerk met Henk Westbroek, Betonuur, Anne van Egmond, Willem van Beusekom, Kees Baars, Albred Lagarde, Felix Meurders, Opgroeien in de Jaren 70 en 80 was een muzikaal feest.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.