Judy Collins – Judy Sings Dylan… Just Like A Woman (1993)

Nummers van Dylan zijn natuurlijk altijd de moeite waard om naar te luisteren. Dus ook naar covers van de meester zelf. Maar dit album van Judy Collins is een beetje saai. Met de juiste intenties gemaakt natuurlijk, maar niet echt bijzonder. Collins kan niet echt een stempel drukken op de muziek van Bob Dylan. En dat is jammer want Judy Collins zelf heeft mooie muziek gemaakt in het verleden. Eric Weissberg (Ian & Sylvia, John Denver) speelt op een paar nummers Simple Twist Of Fate, Sweetheart Like You, Love Minus Zero/No Limit en Bob Dylan’s Dream dobro, mandoline en akoestisch gitaar, en Curtis King, achtergrondzangeres (Rosanne Cash, Madonna, Al Jarreau) is te horen op Gotta Serve Somebody.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , . Bookmark the permalink.