Top 10 Artiesten die Paul heten

Hier een lijstje met artiesten die Paul heten. Ik heet zelf ook Paul, dus dit is een mooie reden om met deze voornaam te beginnen. Paul McCartney komt in dit lijstje het meest voor (Paul McCartney & Wings met Band On The Run, Paul and Linda McCartney met Ram, en Paul McCartney met McCartney). Andere artiesten zijn onderandere Paul Desmond, Paul Weller en Paul Simon. Al deze artiesten heten ook echt Paul. En ze hebben zowat ook allemaal een tweede voornaam. Een paar uitzonderingen zijn Peter, Paul & Mary met alleen maar een voornaam, Paul Revere met volgens mij twee achternamen, en Les Paul, die eigenlijk Lester William Polsfuss heet. Les Paul is misschien wel een van de belangrijkste personen in de geschiedenis van de populaire muziek. Maar dat is weer een ander onderwerp.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.