De Uitklaphoes van de LP #1

Omdat deze website gaat over mijn CD collectie heb ik toch nog een beetje de behoefte om iets met mijn LP’s te doen. Deze LP’s zijn eigenlijk een soort stille getuigenis van mijn verleden. Ooit namelijk besloten om CD’s te gaan kopen (de eerste CD die ik ooit gekocht heb was van de Alan Parsons Project Tales of Mystery and Imagination). Omdat ik al jaren geen goede platenspeler meer heb, draai ik die LP’s eigenlijk nooit meer. Daarom iets zonder woorden dat over mijn liefde van de LP gaat. Ik hield al van Pop en Rock muziek toen ik op de middelbare school zat. Eeuwen geleden! In mijn geval in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Ik heb al deze LP’s nog steeds in bezit. Honderden. Daarom, willekeurig, als een stille getuigenis, af en toe een fotocollage van een LP die ik vroeger best wel grijs heb gedraaid. Het moet een beetje verbeelden hoe het voelt om een pas gekochte LP voor het eerst helemaal te bekijken. Vroeger was dat toch een heel andere ervaring dan tegenwoordig. Vandaag A Night At The Opera van Queen. Een paar dagen geleden al geplaatst.

This entry was posted in Blog, LP Verzameling. Bookmark the permalink.