Top 10 van Artiesten met Twee Voornamen

Jerry Lee, Stevie Ray, John Lee, Jerry Jeff en Rickie Lee, zijn een paar voorbeelden van artiesten met twee voornamen. Stevie Ray Vaughan komt twee keer in dit lijstje voor, een keer met Double Trouble, en een keer met Albert King. Op de negende plek staat Dave Alvin & Jimmy Dale Gimore, waarvan ik echter niet zeker weet of Dale een voornaam is of een achternaam. Jerry Lee Lewis staat in deze top tien bovenaan, en Andrew Loyd Webber & Tim Rice staat op plek tien. Verder bestaat deze top tien uit vier samenwerkingen, vijf solo artiesten, en een band. Verder is Linda Gail Lewis ook nog eens familie van Jerry Lee Lewis. Bij nader inzien is Loyd Webber volgens mij een achternaam. Weet ik niet helemaal zeker. Vooralsnog laat ik dit gewoon maar staan. Als ik het ooit ga veranderen dan komt Alan Jay Lerner & Frederick Loewe (My Fair Lady) op de tiende plek.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.