Sarah McLachlan – Fumbling Towards Ecstacy (1993)

Fumbling Towards Ecstacy bevat op mijn versie een cover van Joni Mitchell (Blue). Misschien is dat wel het meest interessante van dit album. En eigenlijk ook dat Jerry Marotta op dit album mee doet. Hij is de broer van Rick Marotta. Allebei sessiemuzikant en allebei drummer. Samen hebben ze op verschillende albums op mijn 1760 lijst meegedaan (Peter Gabriel, Tears For Fears, David Sylvian & Robert Fripp, Yeasayer, Warren Zevon, Linda Ronstadt, Chaka Khan, Crosby/Stills/Nash). Dankzij Blue en een enkel ander nummer net op het randje van het toelaatbare. En dankzij dat op plek 1717.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sarah McLachlan – Fumbling Towards Ecstacy (1993)

 1. Garper says:

  Thanks for your comment. It’s probably me. But i’m not sure. I’ll look into it.
  Paul

 2. blog says:

  Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog
  loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.

  Any feed-back would be greatly appreciated.

Comments are closed.