Top 10 Solo Artiesten zonder Begeleiding

Vandaag twee Sub Menu’s toegevoegd bij Muzikanten, namelijk Solo Artiest en Zonder Begeleiding. Hier is een Top 10 te vinden van solo artiesten die hun albums helemaal in hun eentje hebben opgenomen. In de toekomst zullen hier ook solo artiesten terug te vinden zijn die hun albums als duo’s en als trio’s hebben opgenomen. Vandaag dus solo artiesten zonder begeleiding. In deze Top 10 staan o.a. Jesse Fuller, Furry Lewis, Steve Winwood en Carolyn Hester. Allemaal prachtige albums.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.

One Response to Top 10 Solo Artiesten zonder Begeleiding

  1. Garper says:

    Oeps! Ik ben er achter gekomen dat ik een foutje heb gemaakt. Op dat album van Jacques Brel, namelijk Ces Gens-La, is een pianist en een accordeonist te horen. Brel komt dus te vervallen. Robert Lockwood Jr. komt dan op de tiende plek in dit lijstje. Ik zal dit misschien vanavond nog even veranderen, of anders morgen.

Comments are closed.