Top 10 Zussen die op hetzelfde Album hebben Meegespeeld

Vandaag een begin gemaakt met een Top 10 van familieleden. Artiesten die familie van elkaar zijn hebben vaak met elkaar samengewerkt, zowel op een album als los van elkaar. Soms hebben ze met elkaar in een band gezeten, soms zijn het sessiemuzikanten die nooit met elkaar hebben samengewerkt, en soms zijn het familieleden die afzonderlijk van elkaar prominente leden van bands zijn. De eerste Top 10 bestaat uit zussen die op hetzelfde album met elkaar hebben samengewerkt. Een mooi voorbeeld zijn Wendy Melvoin en Susannah Melvoin, die op Sign ‘O’ The Times van Prince hebben meegedaan. Zij hebben ook nog een beroemde vader die op andere albums van de Album Top 1760 is te bewonderen. Zie Zussen.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.